DR. LAMPERTH MÓNIKA

Full text search

DR. LAMPERTH MÓNIKA
DR. LAMPERTH MÓNIKA belügyminiszter: Képviselő úr, a politikai vitákban az a szokás, hogy először valamit állítunk, utána minősítünk. (Font Sándor: Tézis, antitézis, szintézis!) Ön most állítani nem tudott, ezért csak minősített. (Demeter Ervin: Figyelni kell! - Zaj a Fidesz padsoraiból.) Én most állítok az ön kérdésére, hogy hol számolták meg (Tóth István: Hány helyen?) a szavazatokat. 3535 választókerületben (Dr. Répássy Róbert: Szavazókörben!), szavazókörben a listát tekintve legalább a megszámolás, majd a jegyzőkönyv kiállításához szükséges újraszámolást követően még egyszer vagy többször számolták újra a szavazatokat. (Cseresnyés Péter: Hány helyen pontosan?) Az egyéni választókerületekben 3495 volt ilyen az első fordulót követően. (Dr. Répássy Róbert: Ugyan, ugyan!)
Képviselő úr, nem tudom egyébként, hogy miben reménykedik ezek után. A választások, ahogyan ön is erről szavazott (Dr. Répássy Róbert: Tegyék már közzé azt is a Népszabadságban!), törvényesen és jogszerűen bonyolódtak le Magyarországon.
A képviselő úr igényére egyébként, hogy mit kellene még közzétenni (Dr. Répássy Róbert: Az első fordulót!), köszönöm a javaslatát, mérlegelni fogom (Dr. Répássy Róbert: Köszönöm szépen.), és ha úgy ítélem meg, hogy az ön javaslata értelmes, akkor (Derültség az MSZP padsoraiban.) a választási irodának adok ilyen utasítást.
Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi