ROGÁN ANTAL

Full text search

ROGÁN ANTAL
ROGÁN ANTAL (Fidesz): Köszönöm szépen a szót, tisztelt elnök úr. Tisztelt Miniszter Asszony! Július 13-án, szombaton bizonyára két nem kormány közeli napilapban, a Népszabadságban és a Magyar Hírlapban nagy terjedelmű politikai hirdetést jelentetett meg a kormány. Örömmel látom, hogy a Magyar Szocialista Párt és az SZDSZ véleménye e téren sokat változott, hiszen fél éve még határozottan ellenezték, hogy a kormány bármilyen politikai hirdetést jelentessen meg napilapokban.
Tisztelt Miniszter Asszony! Ezekben a hirdetésekben önök arról beszélnek, hogy hány helyen számolták újra a szavazatokat a szavazókörökben - a választás második fordulóját követően. Azt az apróságot elfelejtették odatenni ezekben a bizonyos közleményekben, elfelejtették arról tájékoztatni az olvasókat, hogy ez bizony a választás második fordulójának adataira vonatkozó újraszámlálást jelenti. Arra a második fordulóra, amelyben a Fidesz-Magyar Polgári Párt és szövetségesei 70 ezerrel több szavazatot szereztek, mint önök; amelyben 131 egyéni választókerület sorsa dőlt el, amelyből 75-öt a Fidesz-Magyar Polgári Párt és szövetségesei nyertek meg és mindössze 56-ot önök. (Dr. Kis Zoltán: Ez a bizonyíték, hogy nem volt svindli, testvérem!)
Ebből is látszik, tisztelt miniszter asszony, hogy mi nem féltjük a választási eredményünket a szavazatok újraszámlálásától. Most már csak az a kérdés, hogy önök is így vannak-e ezzel. Ezért kérem tehát, tisztelt miniszter asszony, ha olyan pontos és precíz adatokkal rendelkezik arról, hogy a választás második fordulójában hány helyen számolták újra a szavazatokat a szavazókörökben, akkor tájékoztasson minket arról, hogy a választás első fordulóját követően, mely fordulót önök nyerték meg, hány helyen számolták újra a szavazatokat a szavazókörökben. (Dr. Répássy Róbert: Így van! - Taps az ellenzéki padsorokból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi