ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm a válaszát, képviselő asszony. Tisztelt Országgyűlés! Bejelentem, hogy a T/28/50. számú ajánlás 12., 20., 21. és 22. pontjait előterjesztőjük visszavonta.
Az előterjesztő előzetesen írásban minden frakció részére eljuttatta a támogatott módosító javaslatok körét. Ezek szerint a T/28/50. számú ajánlás 1., 2., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19. és 23. pontjait, továbbá a T/28/58. számú kiegészítő ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 6. és 7. pontjait az előterjesztő támogatja. Most ezekről határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a támogatott módosító javaslatokat a minősített többség szabályai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom: az Országgyűlés a támogatott módosító javaslatokat 354 igen szavazattal, 3 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Most arról a módosító javaslatról határozunk, amelyről az előterjesztő által támogatott indítványok elfogadása után még határozni lehet.
Az ajánlás 3. pontjában Pető Iván és mások a törvényjavaslat 2. § (10) bekezdésében a hatályos törvény 2. § 50. és 51. pontjainak módosítását javasolják. Ebben a hazai közönség meghatározó részét tartalmazó rendelkezést kívánják megváltoztatni. Az indítványt a kulturális bizottság támogatja. Kérem, most szavazzanak a minősített többség szabályai szerint! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés a módosító javaslatot 193 igen szavazattal, 161 nem ellenében, 1 tartózkodás mellett nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalnak vége van. A zárószavazásra a következő ülésen kerül majd sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi