BÉKI GABRIELLA

Full text search

BÉKI GABRIELLA
BÉKI GABRIELLA (SZDSZ): Köszönöm, elnök úr. A képviselőtársaim arra figyelmeztetnek, hogy nem illendő összeadni ugyanarra a sorra a különböző képviselő urak által benyújtott javaslat összegét, merthogy egymástól függetlenül dolgoznak.
Én vagyok az utolsó, aki kétségbe vonja a képviselő jogát arra, hogy önállóan dolgozhat és beadhat módosító indítványt, bár azt gondolom, hogy ha költségvetésről van szó, egy jól működő frakciótól azért elvárható lenne, hogy egyeztesse a javaslatokat. De tegyük fel, hogy nem teszi. Az a baj, hogy készültem, és külön-külön nevenként is összeadtam a javaslatokat. Így jött ki, hogy Deutsch Tamás és képviselőtársai ebből az 1 milliárd 400 millió forintból több mint 4 milliárdot vettek el, ugyanazok a képviselők. Ez a művészet! Vagy Kovács Zoltán képviselő úr, ahogy név szerint megjegyeztem a múltkori vitában - igaz, jogász, és nem matematikus -, ugyancsak egymaga erről a sorról több mint 4 milliárd forintot vett el. Ezek valóban kétségbe vonják az én szememben a munka komolyságát.
Ami Pap János képviselő urat illeti, valóban nem vitatkozom vele. Az ő tiszteletre méltó következetessége valamilyen ügy, mégpedig a környezetvédelmi ügy érdekében szólal meg, tényleg következetesen ’90 óta, úgyhogy nem neki címeztem mindazt, amit a módosító indítványok komolyságával kapcsolatban elmondtam. Név szerint egyedül Deutsch Tamást említettem, de sorolhatnám (Dr. Kovács Zoltán: Engem is!) a fiatal képviselőket: Szijjártó Péter, Lengyel Zoltán, Soltész Miklós, Németh Zsolt, Rockenbauer Zoltán (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), Potápi Árpád javaslatairól volt szó. (Szabados Tamás: Ne népszerűsítsük őket!)
Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi