DR. KOVÁCS ZOLTÁN

Full text search

DR. KOVÁCS ZOLTÁN
DR. KOVÁCS ZOLTÁN (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Milyen jó, hogy akkor meg Keller László tette fel a kérdést ugyanebben, amit most feltett Domokos Lászlónak, de hát ez a demokrácia, tisztelt hölgyeim és uraim. Domokos László széleskörűen beszélt a Belügyminisztérium fejezetéről és annak Békés megyei vonatkozásairól. Én magam megpróbáltam semleges maradni. Az előbb itt már szó volt arról, hogy milyen célból szerettem volna az összes rendőrkapitányságnak pénzt juttatni, hiszen a cél, amelyről itt mindannyian beszéltünk, azaz a közbiztonság rendkívül fontos mindannyiunk számára. Ezt a célt, amely a kormányprogramban, majd korábban az MSZP választási programjában is szerepelt, nem tükrözi a Belügyminisztérium fejezete.
Most elégedetten hátradőlnek a kormánypárti képviselőtársaink, hiszen a mi korábbi javaslatainkat nem támogatták, viszont MSZP-s kormánypárti javaslatot támogattak a tekintetben, hogy a rendőrségnek jusson több pénz. Kérem, ez a pénz, amelyet önök juttattak, az éhenhaláshoz sok, de a fejlődéshez kevés.
Ezért is nyújtottam be további módosító javaslatokat, hogy az európai uniós csatlakozás küszöbén állva nyújtsunk lehetőséget a rendőrkapitányságoknak a tekintetben, hogy sikerüljön felzárkózni eszközben, fejlesztési lehetőségben, de mindenképpen a működésben, mert azt érezzük mi, állampolgárok a leginkább. Úgy tűnik, ez nem nyert támogatást az előzőkben elmondottak szerint.
Arra pedig már igazán nem merek gondolni, hogy amely javaslatokat benyújtottam fontos célok érdekében - amelyek szűkebb pátriámban, Pápán a szennyvízelvezetést és az egészségügyi beruházást érintik -, támogatást fognak kapni. Azért reménykedem, hátha sikerül mind a két vonatkozásban előrejutni. Ehhez kérem az önök támogatását is, tisztelt kormánypárti képviselők. (Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi