KELLER LÁSZLÓ

Full text search

KELLER LÁSZLÓ
KELLER LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Borzasztóan nehéz annyi kérdésről két percben szólni, mint amennyi kérdést Varga Mihály képviselő úr érintett.
Nemzeti ünnepeink megünneplésére 1,4 milliárd forint áll rendelkezésre. Ez lényegesen kevesebb, mint amit az előző időszak alatt évente a Happy Enden, az Ezüsthajón keresztül önök, tisztelt képviselő úr, elköltöttek. Én megértem, hogy szeretnék tovább folytatni ezt a költekezést, de mi megszakítottuk ezt a folyamatot. Kormányváltást követően a Happy Enden keresztüli pénzköltést megszüntettük, és helyette a gyermekek ingyenes étkezésére fordítjuk azokat az adófizetői forintokat, amelyeket önök a Happy End duzzasztására, étkeztetésére használtak fel. (Varga Mihály közbeszól.)
Most, persze, ez a pénz kevesebb, de szeretném hozzátenni, képviselő úr, hogy adott esetben ez még több is lehet, mert mi éppen a mai nap tartottunk az üvegzsebprogramról négypárti egyeztetést, aminek része lesz az is, hogy mi ezeket az adófizetői pénzeket sokkal átláthatóbb, nyilvánosabb módon fogjuk felhasználni. (Varga Mihály közbeszól.) Nagyon sajnálatos, hogy a Fidesz nagyon nehezen tudja megemészteni azt, hogy... Elnök úr, Varga képviselő úrnak folyamatosan mondanivalója van, és így nagyon nehéz érdemileg beszélni.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi