SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Azt gondolom, szerencse, hogy időben érkeztem, és az elmúlt időszakban már sokadszor lehettem fültanúja annak, amint Béki Gabriella képviselő asszony valamilyen szinten belesző a mondanivalójába - köszönöm szépen, ez mindenképpen megtisztelő.
Tisztelt Képviselő Asszony! Tisztelt Képviselőtársaim! Azt gondolom, egészen nyugodtan nyújthatunk be módosító indítványokat azonos forrásoldallal, forráslábbal a költségvetéshez, mert önök az elmúlt héten bebizonyították, hogy egységes szavazógépként is remekül működnek, és valamifajta előre kitervelt és elkészített sillabusz alapján minden egyes ellenzéki módosító indítványt vita nélkül, mindenféle meggondolás nélkül levertek az asztalról - tisztelt képviselőtársaim, ez az igazság. Az összes ellenzéki módosító indítványt önök elutasították itt, a parlament plenáris ülésén, úgyhogy egészen nyugodtan nyújthattunk be azonos forrásra bármennyi módosító indítványt.
Mi azt gondoltuk, talán a kormány többsége veszi a fáradságot és a hajlandóságot, és elgondolkozik majd némely módosító indítványunkon, melyek közül mindre mondhatom azt, egészen nyugodtan, hogy az ország javát szolgálták volna; átgondoltak voltak és mindenképpen jó szándékúak voltak.
Én nagyon sajnálom, hogy önök ezt nem tették meg. Legalább néhány módosító indítvány esetében megtehették volna, és nem kellett volna még akkor sem azért aggódni, hogy az adott esetben megborítja a költségvetést, vagy esetleg valamelyik forráslábra végzetes hatással bír. Úgyhogy csak ennyit kellett volna megtenni néhány módosító indítvány esetében. Nem sorolnám fel őket, mert egyik sem a miniszterelnökség fejezetéhez kapcsolódik, és nem szeretném, ha az elnök úr figyelmeztetne, de az adott minisztériumoknál majd ezt is meg fogom tenni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi