DEMETER ERVIN

Full text search

DEMETER ERVIN
DEMETER ERVIN (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Tisztelt Ház! Az enyhítésről és a szigorításról talán csak egy utolsó mondatot. Jelenleg lemondásra szólítják fel, és ha ezt nem teszi meg, nyilvánosságra hozzák. Önök csak a nyilvánosságra hozatalt célozzák meg. Ez a mi megítélésünk szerint - lehet, hogy ez ízlésbeli dolog, bár furcsállnám - enyhítése a jelenlegi szabályozásnak.
A kör tágítására ön azt mondja, hogy hát derék dolgot míveltek, mert kiterjesztik, hogy ki volt kémelhárító, ki volt hírszerző. Igen ám, csak aki a rendszerben működött, a legalján halászgatnak, és a piramis tetejét érintetlenül kívánják hagyni! Mi azt mondjuk, hogy akik az egészet működtették, azok kerüljenek átvilágításra, nyilvánosságra hozatalra és lemondásra, felszólításra.
Ebben a rövid időben engedje meg: azért a média szerepét ne becsülje le egy ilyen szabályozás mellett, mert volt egy parlamenti vizsgálóbizottság, egy kormánypárti képviselő nevével elhíresült parlamenti vizsgálóbizottság, amely az úgynevezett érintettséget a jelenlegi, önök által beterjesztett törvényjavaslat szerint értelmezte, és nagyon sok embert beszennyezett és bemocskolt indokolatlanul, amit másnap maga a bizottság elnöke visszavont.
(21.10)
És a média volt olyan kedves, és ezt felerősítette. Ebben igen nagy felelőssége van a médiának, ne becsülje le ebben a kérdésben a média erejét.
Köszönöm a figyelmüket.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi