MOLNÁR OSZKÁR

Full text search

MOLNÁR OSZKÁR
MOLNÁR OSZKÁR (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Először Gúr Nándor képviselő úr hozzászólásához szeretnék röviden véleményt mondani.
Ha visszaemlékszünk néhány hónappal ezelőttre, mondjuk, áprilisra, a választási kampányra, akkor arra kell emlékeznünk, hogy a Magyar Szocialista Párt 13, 25 és 38 százalékos adókulcsokat ígért. Ezen túlment az SZDSZ, Kuncze Gábor frakcióvezető úr letolt nadrággal óriásplakátokon hirdette: 18 százalék adókulcs mindenkinek. Hol vagyunk most ettől, tisztelt képviselőtársaim?! Ezt a nagyon-nagyon jelentős adókedvezményt, amit önök ígértek annak idején a választási kampányukban, egyáltalán nem kompenzálja az, hogy önök itt regisztrációból való kicsúszástól való félelmükkel és egyéb dolgokkal próbálják magyarázni, illetve próbálják összemosni.
Göndör képviselő úr hozzászólásával kapcsolatban, a magyar kis- és középvállalkozók támogatásával kapcsolatban egyetlenegy példát hadd említsek: önök az adótörvényekkel szinte lehetetlen helyzetbe hozzák jövőre a magyar kis és közepes fuvarozóvállalatokat. Nagyon-nagyon sok olyan törvénymódosítást szavaztak meg, amely ennek a szakmának, ennek az ágazatnak szinte ellehetetleníti a jövő esztendőtől kezdve a helyzetét. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi