GÖNDÖR ISTVÁN

Full text search

GÖNDÖR ISTVÁN
GÖNDÖR ISTVÁN (MSZP): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Változatlanul azt mondom, hogy Font úrral nem vitatkozom, mert az előző vitában is kiderült, hogy ő tudatosan próbál meg dolgokat másképp értelmezni.
Én a következőt hiányoltam és kifogásoltam, és most megerősítem: egy közhiteles nyilvántartást a vállalkozásokról. Nekem ez a szívfájdalmam, és ez megvolt, ez a kezünkben volt... (Font Sándor közbeszól.) mint a gazdaságért felelős rendszer; nem került semmibe sem a kormánynak, sem az állami költségvetésnek.
Ehelyett küzdenek most az okmányirodák, és reményeink szerint talán 2003. februárra lesz ilyen. Csupán ennyi a bajom, hogy volt valami, ami ingyen, bérmentve a rendelkezésünkre állt volna, és ki tetszettek dobni a jót, csak azért, hogy azt lehessen mondani, hogy megszűnt a kötelező tagság - ennyi. Nincs vele más bajom.
A számlanyitás: én azt gondolom, ez is az egyik garanciális elem, hogy a pénzmozgásokat igenis nem lehet eltakarni, mert ezeket a bizonylatokat, amelyeket a bank ad, meg kell őrizni, le kell fűzni, ezek részei a vállalkozásnak.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi