DR. HORVÁTH JÁNOS

Full text search

DR. HORVÁTH JÁNOS
DR. HORVÁTH JÁNOS (Fidesz): Elnök Úr! Tisztelt Ház! Csupán néhány mondatot Szalay Gábor képviselő úr, államtitkár úr felszólalásához. Olyat is mondott a képviselő úr, hogy a nemzetközi beruházások tendenciája nem lassult le, és olyan számot idézett tételének bizonyítására, amely kiragadott a nagy képből és félrevezető.
(12.20)
Valami ilyen számot mondott ebben a makronagyságrendben a képviselő úr, hogy valamikor kétmilliárd dollár értékű beruházás érkezett, és most csak 200 millió.
Tisztelt Ház! Azok a beruházások, amelyek megérkeztek kettő, négy, öt, tíz évvel ezelőtt, és továbbra is itt működnek, és a nyereségeiket nagyrészt visszaberuházzák, visszaforgatják, azok Magyarországon termelnek. Tehát nem vitte el a korábbi beruházó a nyereségét, mert évenként megteremtette azt, amit akart, hanem igenis a magyar környezetet alkalmasnak, vonzónak tartotta, hogy továbbra is beruházzon, továbbra is itt használódjék. Tehát a kétmilliárd és a kétszáz összehasonlítása abban az összefüggésben félrevezető, ahogy a képviselő úr használta, félrevezeti a nemzetközi beruházót, félrevezeti a magyar gazdasági élet tevékeny szereplőit.
Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi