LEZSÁK SÁNDOR

Full text search

LEZSÁK SÁNDOR
LEZSÁK SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen. Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Szabó Zoltán képviselőtársam tanúról beszél. Itt, a nyilvánosság előtt szeretném nagyon erősen megfogalmazni azt, hogy a Magyar Demokrata Fórum semmiféle paktumról nem tudott, nem volt tudomása - ez az egyik.
A másik: továbbra is arra kérem Szabó Zoltán képviselő urat, hogy teremtse meg a lehetőségét annak, hogy a kulturális bizottsági ülésen, ahogy tegnap elhangzott, ez a tanú jelenjen meg, és számoljon be arról, ami történt, és feltételezem, hogy nagyon érdekes részletekről tudhatunk meg majd ismereteket arról, ami történt, vagy arról, amit Szabó képviselő úr feltételez.
A másik, amit tizenkét esztendős sérelmünkről mondott ezzel kapcsolatban; nagyon kérem a volt kulturális államtitkárt is, hogy ne minősítse az ország közízlését, mert ezzel a logikával az iskolában nem is tudom, milyen órarendet, tanrendet kellene tartani. Nem merek vállalkozni arra sem, hogy milyen televíziós műsort kellene összeállítani azzal a logikával, amit itt most Szabó Zoltán okfejtése nyomán feltételezünk.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi