ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): A külügyi bizottság jelezte, hogy nem kíván előadót állítani, de írásbeli ajánlását benyújtotta.
Kérdezem a tisztelt képviselőket, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Nem. Az együttes általános vitát lezárom. Mivel módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalok következnek. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és a Horvát Köztársaság között 1996. május 15-én Zágrábban aláírt, a beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről szóló megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 339 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 1 tartózkodás mellett az előterjesztést elfogadta.
Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a magyar kormány és a macedón kormány között 2001. április 13-án Skopjéban aláírt, a beruházások ösztönzéséről és kölcsönös védelméről szóló megállapodás kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 341 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül az előterjesztést elfogadta.
(14.40)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi