ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen, jegyző asszony. Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Felhívom figyelmüket, hogy az ügyrendi bizottság 14/98/2002. számú állásfoglalása alapján a munkarendről az Országgyűlés vita nélkül határoz.
Tisztelt Képviselőtársaim! Elsőként az A-változatról határozunk, amely szerint az Országgyűlés csak az október 14-20. közötti héten nem ülésezik, tehát egyhetes szünetet tart az önkormányzati választások előtt.
Kérdezem tehát tisztelt képviselőtársaimat, elfogadják-e az előzetesen írásban kiadott A-változat munkarendjét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Nagy zaj. - Gőgös Zoltán, dr. Kelemen András, Zwack Péter, dr. Horváth Balázs jelzi, hogy a gépük nincs bekapcsolva.) Kérném szépen Gőgös képviselő úr és Kelemen András képviselő úr gépét bekapcsolni. Kérdezem Gőgös képviselő urat. (Jelzésre:) Nemmel szavazott. Kelemen András képviselő úr? (Jelzésre:) Nemmel szavazott. Horváth Balázs képviselő úr gépét is kérem bekapcsolni. Kérem technikai munkatársaimat, hogy ezután az ülés előtt gondoskodjanak arról, hogy a képviselő urak gépei be legyenek kapcsolva. Ezenkívül Zwack képviselő úr szintén jelzi, hogy nem működött a gépe. (Jelzésre:) Nemmel szavaz. Köszönöm szépen.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés 2 igen, 295 plusz 4, azaz 299 nem szavazattal és 3 tartózkodás mellett az A-változatot nem fogadta el.
Tisztelt Országgyűlés! Most a B-változatról szavazunk, amely szerint az Országgyűlés az október 7-20. közötti két hétben tart szünetet az önkormányzati választások előtt. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az előzetesen írásban kiadott B-változatot. Kérem képviselőtársaimat, most szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 196 igen, 152 nem szavazattal, 4 tartózkodás mellett a B-változatot elfogadta.
(10.50)
Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Országgyűlés! Soron következik mai ülésünk napirendjének megállapítása. Az ülés napirendjére, a tanácskozás időtartamára, a felszólalás időkeretére elnöki jogkörömben előterjesztett ajánlást kézhez kapták képviselőtársaim. A benyújtott önálló indítványokról a javaslat függelékében tájékoztattam az Országgyűlést.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi