VINCZE LÁSZLÓ

Full text search

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ jegyző: Az Országgyűlés döntése a 2002. évi őszi rendes ülésszak munkarendjéről. Az Országgyűlés elnökének javaslata az A-változat szerint.
Az Országgyűlés 2002. évi őszi rendes ülésszakán az alábbiak szerint ülésezik: szeptember 10-11., kedd-szerda, két ülésnap; szeptember 17-18., kedd-szerda, két ülésnap; szeptember 24-25., kedd-szerda, két ülésnap; október 1-2., kedd-szerda, két ülésnap; október 8-9., kedd-szerda, két ülésnap; október 23-24., szerda-csütörtök, két ülésnap; október 29-30., kedd-szerda, két ülésnap; november 5-6., kedd-szerda, két ülésnap; november 12-13., kedd-szerda, két ülésnap; november 19-20., kedd-szerda, két ülésnap; november 26-27., kedd-szerda, két ülésnap; december 3-4., kedd-szerda, két ülésnap; december 10-11., kedd-szerda, két ülésnap.
Az Országgyűlés az október 14-20. közötti héten az önkormányzati választásokra figyelemmel nem ülésezik. Az Országgyűlés bizottságai üléseiket szükség szerint általában szerdán, csütörtökön és indokolt esetben hétfőn, a frakcióülések előtt tartják. Azok a bizottságok, amelyeket a szerdai ülésnap napirendi pontjai nem érintenek, a plenáris üléssel párhuzamosan is ülésezhetnek. Pénteken a képviselők megbízatásukkal összefüggő egyéb feladataikat látják el.
A plenáris ülés munkarendje: kedden a kezdés 9 óra 30-kor, interpellációk körülbelül 10.30-tól 11.30-ig, kérdések körülbelül 11.30-tól 12 óráig, azonnali kérdések és válaszok órája körülbelül 12 órától 13 óráig; befejezés a napirendi pontok megtárgyalása után. Szerdán a kezdés 9 órakor, befejezés a napirendi pontok megtárgyalásakor.
Az Országgyűlés elnöke az Országgyűlést szükség szerint más napokra is összehívhatja. Az Országgyűlés e munkarendtől az ülés napirendjének elfogadásáról történő döntése során, szükség esetén eltérhet. Budapest, 2002. szeptember 6-án, dr. Szili Katalin.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi