FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Valóban, 11 óra 45 perckor kértem ügyrendben hozzászólási lehetőséget. Kérném az elnök urat, hogy azonnal intézkedjen, és mindenki számára egyértelműen tegye közzé, hogy az üléstermet körbevevő karzatokról ki, melyik helyről, milyen felhatalmazás alapján készíthet fényképfelvételt. Ez lenne a kérdésem.
Indoklásom pedig: a tavaszi ülésszak végén, május-júniusban feltűnővé vált, hogy az elnöki pulpitus feletti karzatról folyamatosan fényképezik az üléstermet. Ma, amikor elkezdtük az őszi ülésszak első napját, ugyanez a jelenség folytatódott. Amikor én szót kértem volna ügyrendi kérdésben, még aktuális lett volna annak az úriembernek és társának az ellenőrzése, aki az ön asztalát folyamatosan digitális fényképezőgéppel, kiemelt objektívvel fényképezte, majd pedig a kormánytagok asztalát, közben az MSZP frakcióját, majd pedig áttért a Fidesz frakciójának első karéjára, és végigfényképezte azt, amit én innen láttam. Természetesen ezt kellett volna azonnali intézkedéssel ellenőrizni; most már valószínűleg lehetőség nincs rá. A teremőrök megkérdezése után kiderült, hogy a két úriember közül az egyikük Mandur László személyes tanácsosa, a másikuk pedig az MSZP-frakció szakértője.
Kérem szépen ügyrendi állásfoglalásra az ügyrendi bizottságot, és az elnök urat, hogy ez ügyben intézkedni szíveskedjék. Történt-e személyijog-sértés, titkos ügyirat lefényképezése, vagy bármi olyan, ami egy nem sajtós képviselőnek nem megengedett ebben az ülésteremben?
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi