VINCZE LÁSZLÓ

Full text search

VINCZE LÁSZLÓ
VINCZE LÁSZLÓ (Fidesz): Úgy gondolom, a kedves ifjú képviselő kollégának a testnevelés és sport területén van még mit elmélyednie és utánanézni kicsit alaposabban a dolgoknak. Vásárhelyről annyit, hogy remélem, a Risztov Évát kinevelő várostól nem fogja sajnálni ez a kormány az uszodabővítést és -építést.
Sportra, élsportbeli pénzek felhasználására vonatkozóan: engedelmet kérek, akkori bizottsági tagként és testnevelőtanárként jómagam is támogattam azt a kormányzati szándékot, hogy a szakszövetségeken keresztül finanszírozza az élsportnak mindazon szereplőjét, akit finanszírozott. Erről ennyit, kedves képviselő úr.
A programok közül egyet emelek ki. Tegnap voltam testnevelő kollégák körében. Az a Bozsik-program, amely jobb sorsra érdemes, most az önök akárhányszor száz napos ígérete és elképzelése alapján egyetlen forintot nem kap. A kollégák nem kapták meg például a múlt havi fizetésüket. Erről is kellene beszélni, amikor a programok ilyen-olyan elmaradásáról, nem elmaradásáról beszél.
Fogyatékosügyi program: elindult, pénzek kerültek erre odajuttatásra.
Stadionépítés: látjuk, mi van most. Ez alatt az időszak alatt, az önök kormánya időszakában megakadt a stadionépítési program. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból.) Remélem, hogy ahol elindult, és ahol elindultak az építkezések, vagy ahol komoly tervek megszülettek, tovább folytatódik az önök időszakában. Nagyon nem szeretné a vidék lakossága, ha befejezetlen emlékek lennének a vidéki stadionok, és helyette újra a világváros szellemiségében akárhány stadiont, mondjuk, felépítenének (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) itt, a székesfővárosunkban, amit én egyébként nagyon szeretek.
Köszönöm.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi