DR. ÓDOR FERENC

Full text search

DR. ÓDOR FERENC
DR. ÓDOR FERENC (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Miniszter Asszony! Azt hiszem, becsületesebb dolog lenne, ha képviselném a választóim érdekeit, és én ezt teszem; ön pedig azt kérdezte, hogy miért teszem ezt, esetleg nem kampánycélokra használom-e fel ezt a hozzászólást. (Moraj az MSZP soraiban.) Szeretném önnek elmondani azt a véleményt, hogy az önkormányzati védekezési költségekhez a vis maior keretből előleget kaptunk, és nagyon reméljük, hogy az önkormányzati oldal meg fogja kapni a védekezés költségeit.
Amit én itt az interpellációmban fölvetettem, az azoknak a lakóknak a problémája, akiknek összedőlt a házuk, akik hajléktalanok jelenleg, és az ő elhelyezésüket az önkormányzat megoldja jelenleg, de ideiglenes céllal.
(10.50)
Az a kérdésünk - és az volt az én kérdésem, amit közvetítettem az ottani kérdésben -, hogy mikorra van ennek lehetősége, és az interpelláció beadása és az ön által említett kormányhatározat megjelenésének az egybeesése bizonyos dolgokat már úgy vet föl. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) Én azt hiszem, meg fogom tudni oldani a feladatomat. (Az elnök ismét csenget.) Köszönöm szépen, hogy akkora nagy bizalom volt a belügyminiszter asszony részéről, hogy arra szólított föl, hogy öntől kérjek segítséget. Most itt kértem, igazából… (Az elnök kikapcsolja a képviselő mikrofonját. - Taps az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi