ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik mai ülésünk napirendjének a megállapítása.
Az ülés napirendjére, a tanácskozás időtartamára előterjesztett házbizottsági ajánlást kézhez kapták tisztelt képviselőtársaim.
Bejelentem, hogy a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottság tegnap esti ülésén úgy határozott, hogy a Keller László országgyűlési képviselővel szemben indult összeférhetetlenségi ügyben az előző ciklus mentelmi bizottsága által hozott országgyűlési határozati javaslattal ért egyet. Ezt a döntését az előző bizottság egyhangú szavazattal alakította ki, és azt tartalmazza, hogy a képviselő úr nem valósította meg az országgyűlési képviselők jogállásáról szóló törvény szerinti összeférhetetlenséget.
A bizottság tegnapi ülésén ugyancsak egyhangúlag arról is döntött, hogy az idő múlására is figyelemmel ebben a ciklusban az összeférhetetlenségi ügyet ismételten nem terjeszti az Országgyűlés elé.
Mindezekre figyelemmel a napirendi ajánlásban szereplő 4. pontra, ennek az ügynek a tárgyalására nem teszek javaslatot. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e... (Zaj a Fidesz soraiban.)
Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e a házbizottság napirendi ajánlását az iménti módosítással. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés jól látható többsége az házbizottság napirendi ajánlását elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi