ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról és felelősségéről szóló 1997. évi LXXIX. törvény módosításáról szóló T/65. számú törvényjavaslatát. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/65. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 196 igen, 154 nem szavazattal, tartózkodás nélkül a törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét elfogadta. (Dr. Lamperth Mónika jelzi, hogy a gépe nincs bekapcsolva.)
Tisztelt Országgyűlés! (Nagy zaj a teremben.) Köszönöm szépen. Kérném szépen Lamperth Mónika belügyminiszter asszony gépét bekapcsolni; miniszter asszony jelzi, hogy nem működött a gépe. Kérdezem a miniszter asszonyt, hogyan szavazott. (Dr. Lamperth Mónika: Igen.) Elfogadta, tehát ezzel korrigáljuk.
Tisztelt Országgyűlés! A kormány sürgős tárgyalást kérve benyújtotta a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény, valamint a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény módosításáról szóló T/66. számú törvényjavaslatát. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/66. számú törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 196 igen, 162 nem szavazattal, tartózkodás nélkül a törvényjavaslat sürgős tárgyalásba vételét elfogadta.
Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló határozat módosítására még a mai napon, a későbbiek folyamán sor kerül.
Ugyancsak az Állami Számvevőszék alelnökeinek jelölő bizottságáról szóló javaslatra szintén a határozathozatalunk végén kerül sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi