ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor. Az előterjesztés elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban valakinek észrevétele. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság minisztériumainak felsorolásáról szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 195 igen szavazattal, 4 nem ellenében, 153 tartózkodás mellett elfogadta az előterjesztést. (Taps az MSZP és az SZDSZ soraiban.)
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztők indítványozták, hogy az Országgyűlés elnöke a törvény sürgős kihirdetését kezdeményezze. A Házszabály 108. § (2) bekezdése alapján az Országgyűlés elnökét erre az Országgyűlés kéri fel. A felkérésről az Országgyűlés vita nélkül határoz. Kérdezem tehát a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e azzal, hogy az Országgyűlés elnöke a törvény sürgős kihirdetését kezdeményezze. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - Dr. Gál Zoltán jelzi, hogy nem működik a szavazógépe.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés 201 igen szavazattal... Gál Zoltán képviselő úr jelezte, hogy nem működik a gépe. Hogyan szavaz? (Dr. Gál Zoltán: Igen.) Igennel. Tehát 202 igen szavazattal, 2 nem ellenében, 144 tartózkodás mellett a törvény sürgős kihirdetésének kezdeményezésére kéri fel az Országgyűlés elnökét.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi