ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Tisztelt Országgyűlés! (Megszólal egy mobiltelefon.) Kérném a rádiótelefonok kikapcsolását! Soron következik az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 20/2002. (V. 16) országgyűlési határozat módosításáról szóló országgyűlési határozati javaslat határozathozatala. Az előterjesztést H/20. számon kapták kézhez. A nemzetbiztonsági és honvédelmi bizottság tagjainak, a vonatkozó törvények értelmében, a nemzetbiztonsági ellenőrzésre is szükségük van. Az alakuló ülés időpontjáig ez nem történt meg, ezért a bizottság tagjairól és tisztségviselőiről a mai ülésünkön határozunk. A mai napra a jelöltek ellenőrzése megtörtént, így nincs akadálya annak, hogy az Országgyűlés határozzon a két bizottság személyi összetételéről.
Tisztelt Országgyűlés! Most a határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy elfogadja-e az Országgyűlés bizottságainak létrehozásáról, tisztségviselőinek és tagjainak megválasztásáról szóló 20/2002. (V. 16.) országgyűlési határozat módosításáról szóló H/20. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés 356 igen szavazattal, 1 tartózkodás mellett a bizottságok tagjainak jelölését elfogadta. A bizottság megválasztott tagjainak és tisztségviselőinek jó munkát kívánok!
Tisztelt Országgyűlés! Negyedórás technikai szünet következik, amíg kiosztjuk a médiakuratóriumi tagok életrajzát.
(Szünet: 15.37 - 15.58
Elnök: dr. Wekler Ferenc
Jegyzők: Herényi Károly és dr. Világosi Gábor)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi