ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, belügyminiszter asszony. Megkérdezem, hogy a külügyi bizottság részéről kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nem. Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy a házbizottság általános érvényű állásfoglalása értelmében a nemzetközi szerződések tárgyalása során az egyes felszólalások időtartama öt perc, és ezt nem haladhatja meg egy-egy hozzászólás. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, hogy nem.
Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, a törvényjavaslat elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatosan bárkinek észrevétele. (Senki sem jelentkezik.) Úgy látom, nincs.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Megkérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság kormánya és Románia kormánya között állampolgáraik és más személyek visszafogadásáról szóló, Bukarestben, 2001. december 10. napján aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 192 igen szavazattal, 2 nem ellenében az előterjesztést elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi