BECSÓ ZSOLT

Full text search

BECSÓ ZSOLT
BECSÓ ZSOLT (Fidesz): Tisztelt Elnök Asszony! Tisztelt Ház! Tisztelt Miniszter Úr! A szocialista kormány szeptember elején jelentős indulatokat gerjesztve nevezte ki az új kistérségi megbízottakat. Az emberek azóta a kinevezetteket Nógrádban egyszerűen "kisztérségi" megbízottaknak hívják. (Derültség a Fidesz soraiban.) Nógrád megye egyenletes és kiegyensúlyozott fejlődése érdekében kemény kritikák fogalmazódtak meg akkoriban. A szocialisták az általuk szívesen használt szakmaiság fogalma mögé bújtak. Manapság már mindenki tudja, hogy a szakember kifejezés a szocialista zsebszótár szerint a szocialista pártkatonát jelenti. A szocialisták a szakmaiság jegyében kizárólag szocialistákat neveztek ki kistérségi megbízottaknak Nógrád megyében. A polgári oldal többször megfogalmazott aggódó kérdéseit a szocialisták támadásként értékelték. A kinevezettek több mint három hónapja dolgozhatnának, de eddig a megye lakói, az önkormányzatok nem láthattak semmit a munkájukból.
Ha kistérségi megbízottként nem is dolgoznak semmit az új kinevezettek, a politikában kárpótolják magukat. A Nógrád megyei kistérségi megbízottak szocialista színekben funkciót funkcióra halmoznak. Salgótarján kistérségi megbízottja Dóra Ottó, a Nógrád Megyei Közgyűlés szocialista elnöke lett a közelmúltban. Balázs Ottó, a bátonyterenyei megbízott, főkoordinátor, a megyei közgyűlés szocialista alelnökeként tevékenykedik. A szécsényi szocialisták üdvöskéje, Borenszki Ervin szintén a megyei közgyűlés alelnöke lett. Balassagyarmaton sem más a helyzet, a kistérségi megbízott a városi szocialista frakció tagja. Pásztón a kistérségi megbízott szocialista városi képviselő, s a megyei közgyűlés szocialista frakcióját erősíti. A rétsági megbízott is MSZP-s megyei képviselő lett. A Nógrád megyei emberek pedig kapkodják a fejüket a szocialista szakmaiság nagy ívű kitörése miatt.
Tisztelt Miniszter Úr! Mennyibe került az adófizetőknek a Nógrád megyei kistérségi megbízottak politikai villámkarrierje? Mikor felejthetik el az emberek a szocialista zsebszótárat, amiből minden szónak az ellenkezője válik valóra az életben? Várom válaszát. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi