DR. KÖKÉNY MIHÁLY

Full text search

DR. KÖKÉNY MIHÁLY
DR. KÖKÉNY MIHÁLY egészségügyi, szociális és családügyi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselő Úr! Feltételezhettem volna önről egyébként, a korábbi ismeretségünk alapján is, hogy ha önnek bizonyítékok vannak a birtokában, akkor ezeket eljuttatja ide, hogy ezeket valóban meg tudjuk nézni, meg tudjuk vizsgálni. Ön azonban itt feltett kérdéseket, sűrűn, egymás után, amelyekre - ön is tudja - egy percben, két percben nem is lehet válaszolni.
Hogy egy belső munkamegbeszélésen mi hangzik el - amiről egyébként nincs okom feltételezni, megmondom őszintén, egy-két szereplőt ismerve, hogy ez megfelel a valóságnak -, ön nem várhatja azt, hogy felelős választ tudunk ezekre a kérdésekre adni.
Szeretném azt mondani, hogy az egész OEP-informatika tekintetében a tárca célja egyértelműen az, hogy szakmailag megalapozott legyen a vezetés, ezért történtek bizonyos változások a vezetésben december 1-jétől, pontosan azért, amit egyébként 12 esztendeje nagyon nehéz megoldani, hogy olyan informatikai rendszer legyen az OEP-ben, amely a finanszírozási rendszer ésszerűsítését tisztességgel szolgálhatja.
Úgyhogy én várom az ön bizonyítékait is, tisztelt képviselő úr! Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi