FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen. Először a szakmai részére: a kannákon, miniszter úr, nincs olyan lyuk vagy fül, amire föl lehetne helyezni a most használatos hivatalos zárat. Hogy később megváltozik-e ez a hivatalos zár, azt nem tudom, majd az önök rendelete ezt esetleg szabályozza.
A másik: még egyszer ismétlem, való igaz, hogy '97-ben jelent meg ez a rendelet, ami ÁNTSZ-előírást kér a kannás borok palackozóhelyeitől, de sajnos hat év alatt ellaposodott úgy ennek a törvénynek az életben tartása, hogy az újonnan alakult borászatok szinte egyike sem vette figyelembe. Jelenleg 10 százalékuknak van ilyen engedélyük a december 20-ai állapot szerint.
És még egy: ön nem találhatott kannás bort az orosz piacon, mert úgy tilos exportálni. Nem a borász szakma kérte a zárjegy megszüntetését, a kormány terjesztette elő, nem volt benne a szakmai kérésekben. És még egy: a borhamisítás - önnek ebben még sok információt kell szerezni, hogy a borhamisítás hogy történik - és a forgalomba hozatal független a palack és a kanna méretétől, nagyságától és alakjától, sajnálatos módon.
Tehát nem igaz, hogy csak palackos bor az, amelyik valódi. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi