DR. MEDGYESSY PÉTER

Full text search

DR. MEDGYESSY PÉTER
DR. MEDGYESSY PÉTER miniszterelnök: Köszönöm szépen. Képviselő úr, teljesen igaza van. A lehetőségeket kaptuk ezzel meg. Akkor fogunk vele élni, ha biztosak vagyunk abban, hogy ezek a lehetőségek jók, és érdemes ezeket kihasználni.
A foglalkoztatással kapcsolatban, képviselő úr, mi azt tudjuk mondani, a felelősségünk az, hogy azok az emberek, akiknek munkahelyük volt eddig különböző cégeknél, a jövőben is munkahelyet kapjanak. Azt nem lehet garantálni, és ezt a világ egyetlen országában sem garantálják, hogy ugyanannál a munkahelynél folytassa továbbra is mindig, mindenki a munkáját. Mi azért vagyunk felelősek, és ezt vállaljuk, hogy el tudjanak helyezkedni.
Reméljük, hogy ezeknek az embereknek a többsége meg tudja tartani a saját helyét. Sőt, azt gondolom, hogy erre minden valószínűség szerint megvan a lehetőség. Ahol pedig átképzéssel, változtatással segíteni kell azon, hogy tudjanak munkát találni, de megfelelő helyen, ott ez meg fog történni.
A MOL-lal kapcsolatban pedig, képviselő úr, ahogy mondtam, nem az a kockázat, amit ön feltételez, hanem az, hogy van-e jó szabályozás. (Az elnök csenget.) Mi jó szabályozást szeretnénk csinálni.
Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi