ROGÁN ANTAL

Full text search

ROGÁN ANTAL
ROGÁN ANTAL (Fidesz): Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Miniszterelnök Úr! Ez a felhatalmazás, azt gondolom, csak egy lehetőség.
Bízom abban, hogy a kormány nem kíván minden területen ezzel a lehetőséggel élni.
Felhívnám a miniszterelnök úr figyelmét, most sem adott garanciát arra, hogy a privatizálandó Magyar Postánál mi lesz a postások munkahelyével. Egy privatizálás előtt álló Posta akár több ezer postás munkahelyét is veszélyeztetheti.
A Dunaferr átalakítására vonatkozó különféle elképzelések legalább 3 ezer munkahely megszüntetéséről beszéltek. Azt gondolom, hogy a hatékonyság ezeknek az embereknek a számára nem jelent semmiféle vigaszt. S arra is szeretném felhívni a miniszterelnök úr figyelmét, hogy monopóliumok privatizálásánál és teljes körű magántulajdonba adásánál a magyar államnak, ugyanúgy, ahogy ez a világon számtalan helyen így van, kellő óvatossággal kell eljárnia.
A Posta privatizálása a világon nem mindenütt bevett gyakorlat, csupán az országok egy nagyon kis részében. Azt gondolom, az sem helyes, ha a Magyar Köztársaság kormánya lemond a lehetőségről, hogy a MOL Rt. kisebbségi tulajdonrészén keresztül a gázárak vagy éppenséggel a magyarországi benzinárak befolyásolásának lehetőségét, akár információszerzés révén megteremtse. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi