FÜLÖP ISTVÁN

Full text search

FÜLÖP ISTVÁN
FÜLÖP ISTVÁN (MDF): Köszönöm szépen. Molnár Gyula képviselőtársam kérdezte, hogy nekünk mi fáj. Nekünk az fáj, ha a postát tönkreteszik, nekünk a posta mélyrepülése fáj. Nem a kiszámítható törvények fájnak, sőt a kiszámítható törvényeket várjuk, és abban partnerek vagyunk. Nekünk az fáj, ha a szolgáltatás csorbul.
És a stabil vezetés: csak nem esetleg megint klienspolitika alapján történt a kiválasztás, hogy ennyire védi a posta másfél éves új vezetését, ami természetes, amennyiben ez klientúra alapján történt.
Előszeretettel mutogatnak vissza szocialista képviselőtársaink az előző polgári kormány intézkedéseire. Emlékszem, hogy annak idején, '90-ben, amikor egy mondatot ki mertünk ejteni a negyven évről, akkor azt mondták, hogy elég a múltból. Akkor most kérem tisztelt képviselőtársaimat, hogy előre tekintsenek. De azt hiszem, hogy a polgári kormány idejében a posta mélyrepülése nem volt ennyire akut probléma, mint most.
A modern posta. Egyetértünk a modern postával, de tisztelt képviselőtársam, az, hogy majd Budapesten kiválasztunk egy postát, és akkor az összes vidéki postát - persze most egy kis túlzással mondom - ellehetetlenítjük, az önök felfogása szerint az is lehet egy modern postai hálózat működtetése, hiszen az a posta elérhető mindenki számára, csak kissé nehézkesen, kissé költségesen, de az jól fog működni. De sajnálom, hogy ebből a törvényből a kormánypárti képviselők nem látják ki azt, hogy a vidéki posták, a régiók postái kerülnek veszélybe, és olyan veszélybe, ami visszafordíthatatlan problémákat fog eredményezni, amit majd csak költségesen tud újra helyreállítani 2006 után (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) egy polgári kormány.
Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi