ELNÖK (dr. Szili Katalin)

Full text search

ELNÖK (dr. Szili Katalin)
ELNÖK (dr. Szili Katalin): Köszönöm szépen. Tisztelt Képviselőtársaim! Egy dologról szeretném önöket tájékoztatni a további viták elkerülése érdekében. A Házszabály 53. § (3), illetőleg (4) bekezdése rendelkezik időkeretnél a felszólalási rendről. Ennek értelmében a vita közben felszólaló kormánytag beszédideje a kormánypárti képviselők idejébe számít be. Nincs ezen, azt gondolom, a továbbiakban vita. Köszönöm szépen. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Csak az SZDSZ-nek nem volt ideje! - Három percet beszélt az SZDSZ pluszban vagy mínuszban!)
Tisztelt Képviselőtársaim! A “kormány”-ból nyilvánvaló, hogy ezzel a Magyar Szocialista Párt… (Zaj.) Hangsúlyozom még egyszer, szó szerint azt mondja: vita közben felszólaló kormánytag beszédideje a kormánypárti képviselők időkeretébe számít be. Azt gondolom, ez magyarul van, és teljesen világos. Nyilvánvaló, hogy a 3 perc 25 másodpercet a Szocialista Párt képviselőcsoportjáéból kell leszámítanunk. (Zaj, közbeszólások a Fidesz soraiból: De nem történt meg.) Meg fog történni, képviselőtársaim. Gondolom, nem tőlem kérik, hogy ezt végrehajtsam, ezt a technikai személyzet meg fogja tenni az utasításomra.
Köszönöm szépen. (Zaj. - Babák Mihály: Jó, értjük. - Közbeszólás a Fidesz soraiból: Nem kiabált senki. - A patkó két oldalán ülő képviselők egymással beszélgetnek.)
Felszólalásra következik kétperces időkeretben Turi-Kovács Béla képviselő úr, a Fidesz képviselőcsoportjából. (Dr. Kovács Zoltán az MSZP padsorai felé: Aki a parlamentben káromkodik, jobb, ha csöndben marad.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi