ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Köszönöm szépen, miniszter úr.
Tisztelt Országgyűlés! Az előterjesztést összevont általános és részletes vitáját lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, felkérem a honvédelmi bizottságot, hogy tárgyalja meg azt, és készítse elő a határozathozatalt. Ennek idejére most tizenöt perc tárgyalási szünetet rendelek el. (Juhász Ferenc: Elnök Úr! Nincsen módosító javaslat!) A módosító javaslatról történő határozathozatalra és a zárószavazásra... (Juhász Ferenc: Nincs módosító javaslat!) Egy perc türelmet kérnék, nekünk azt jelezték a főtitkárságról, hogy van. Egy perc türelmet kérek, ellenőrizzük. (Rövid szünet.)
(18.10)
Köszönöm szépen. Meg szeretném erősíteni a honvédelmi miniszter urat, nincs módosító javaslat, akik tervezték, visszavonták. Úgyhogy a munkánkat majd ennek megfelelően folytatjuk, és természetesen határozatot is fogunk a kérdésben hozni.
Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Felhívom a figyelmüket, hogy az előterjesztés elfogadásához a jelen lévő országgyűlési képviselők kétharmadának igen szavazata szükséges.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az afganisztáni nemzetközi biztonsági közreműködő erők műveleteiben való magyar katonai részvételről szóló országgyűlési határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 335 igen szavazattal, 2 nem ellenében és 7 tartózkodás mellett az előterjesztést elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi