FARKAS IMRE

Full text search

FARKAS IMRE
FARKAS IMRE (MSZP): Tisztelt Államtitkár Úr! Elfogadom, amit a korábbi intézkedésekről mondott, de tényként jegyzem meg, hogy ezek egyébként nem sokat segítettek a ruházati ipar helyzetén.
Azt várom, és korábban azért is nyújtottam be interpellációt, hogy a Gazdasági Minisztérium előterjesztése alapján a kormányzat foglalkozni fog ezzel a kérdéssel, és az eddigi széttagolt intézkedéseket, amelyeket például a Munkaügyi Minisztérium, a Pénzügyminisztérium vagy éppen a gazdasági tárca vagy más tárcák megtesznek, kormányzati keretek között, ésszerű módon össze fogják hangolni. Meggyőződésem szerint csak így lehet ezen a helyzeten segíteni.
Most már nagyon sok cég megszűnt, de úgy érzem, ha a kormányzat még gyorsan cselekszik, akkor tízezerszámra menthet meg munkahelyeket attól, hogy megszűnjenek. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) S különösen kínos lett ez azokon a településeken, ahol a munkahelyek pótlása nem megoldott, tehát az emberek kikerülnek a munkahelyükről, és nem tudnak új munkalehetőséget találni. (Az elnök ismét csenget.)
Köszönöm szépen. (Szórványos taps az MSZP és az ellenzéki pártok soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi