FONT SÁNDOR

Full text search

FONT SÁNDOR
FONT SÁNDOR (MDF): Köszönöm szépen, elnök úr, a szót. Tisztelt Képviselőtársaim! Azt hiszem, mindenki érezheti, és a közvélemény is jól látja, hogy az MSZP a nehéz helyzetből azt az utat próbálja választani, hogy össze próbálja mosni, bele akarja keverni ebbe az egész súlyos ügybe a jelenlegi ellenzéket és a valamikori kormányoldalt. A jelenlegi ellenzéket a most történtekkel, a valamikori kormányoldalt az akkor történtekkel, és az időpontok ravasz cserélgetésével próbálja az esetbe behozni őket.
Ez nagyon szánalmas kísérlet. Tartok tőle, hogy a közvélemény ennél tisztábban lát. Én csak kérdezem Tóth Károly képviselőtársam fejtegetésére, hogy vajon mi köze lehet az ügynek Pintér Sándorhoz, Orbán Viktorhoz - ha már az előző kormány időszakára megyünk vissza, ahova képviselőtársam visszament -, amikor is egy magántulajdonban lévő Kereskedelmi és Hitelbanknál, történetesen a K&H-nál László Csaba és Draskovics Tibor fontos beosztást töltenek be - de ez egy magáncég! Elnézést: ehhez mi köze van Pintér Sándornak és Orbán Viktornak? Csak kérdezem!
Elnézést: mi köze van ahhoz az előző kormányban ön által nevesített Pintér Sándornak és Orbán Viktornak, hogy van egy bank, egy Inter-Európa Bank, amelynek az akkori elnöke jelenleg a Magyar Köztársaság miniszterelnöke, és valamiért bevállalják azt, hogy minden banki törvény ellenében bejöhet egy pénz, majd pedig kifizetik készpénzben, és ezt valamiért úgy gondolják, hogy ők meg merik csinálni - senki más nem meri megcsinálni. Elnézést: ehhez a tranzakcióhoz mi köze van az éppen aktuális kormánynak?
Önök azt merik feltételezni, hogy ha bármelyik ciklusban - nevezzük ezt az előző ciklusnak - történik egy baleset, akkor azért az önök logikája szerint a miniszterelnök a felelős. Ez nem fogja a helyét megállni, tartok tőle, még a bizottság munkája és felderítése, az eredmények tisztázása során sem hiszem (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.), hogy ez a technika sikerre fog vezetni.
Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki képviselők padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi