SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök asszony. Tisztelt Országgyűlés! Medgyessy Péter miniszterelnök úr nem vállalta a válaszadást; Gyurcsány Ferenc nem kívánt saját maga ügyvédje lenni; Kiss Péter megkísérelte, de nem adott választ a kérdéseimre.
Miniszter úr, bizonyára ön is emlékszik, ha már a memóriáról van szó, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal jelentésére. A KEHI a jelentésében egyértelműen leírja, hogy több ponton törvénysértő, illetve jogorvoslatra szorul az a szerződés, amelynek alapján Gyurcsány Ferenc cége hozzájutott - jóval értéken alul - ehhez az ingatlanhoz. Szilvásy György, aki akkor a Miniszterelnöki Hivatal helyettes államtitkára volt, levélben fordult önhöz, kérvén a KEHI-jelentés módosítását. Ön ezt a kérést továbbterjesztette a KEHI elnökéhez, és ezen kérés hatására változott a KEHI jelentése, amit aztán az önök kormánya elfogadott.
Tisztelt Miniszter Úr! Hogy is mondta ön? Ennyit a morálról - ennyit az önök moráljáról. A választ nem tudom elfogadni. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban, közbeszólások ugyanonnan: Éljen! Így van!)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi