ELNÖK (Harrach Péter)

Full text search

ELNÖK (Harrach Péter)
ELNÖK (Harrach Péter): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egészség évtizedének Johan Béla nemzeti programjáról szóló országgyűlési határozati javaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést H/1813. számon, az egységes javaslatot pedig H/1813/29. számon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat érkezett, záróvitára is sor kerül. Az alkotmányügyi bizottság záróvitát előkészítő ajánlását H/1813/31. számon kapták kézhez. Indítványozom, hogy az ajánlásban szereplő 12 módosító javaslatot összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki a javaslattal egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Megnyitom a záróvitát az ajánlás 1-12. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Mivel senki nem kíván felszólalni, megkérdezem Csehák Judit egészségügyi, szociális és családügyi miniszter asszonyt, kíván-e válaszolni. (Dr. Csehák Judit: Nem.)
Tisztelt Országgyűlés! A záróvitát lezárom, és most a határozathozatalok következnek.
(18.40)
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az előterjesztő módosító javaslatait az ajánlás 1-12. pontjai alapján, melyeket a bizottság támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 324 igen, 2 nem szavazattal, tartózkodás nélkül elfogadta.
Most a zárószavazásra kerül sor. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e az egészség évtizedének Johan Béla nemzeti programjáról szóló országgyűlési határozati javaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint, az alkotmányügyi bizottság záróvitához kiadott ajánlásának keretes megjegyzésével együtt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 325 igen, 4 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett az országgyűlési határozati javaslatot az egységes javaslat módosított szövege szerint elfogadta. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi