ARATÓ GERGELY

Full text search

ARATÓ GERGELY
ARATÓ GERGELY (MSZP): Köszönöm szépen. Tisztelt Államtitkár Úr! Köszönöm a válaszát. Örömmel hallottam - bizonyára az érintettekkel együtt - azt, hogy a diákhitelrendszer nemhogy nem szűnik meg, hanem feltételei kedvezményesebbek lesznek, az igénybevétel köre bővül.
Ugyanakkor azt szeretném kérni, hogy erről a témakörről tájékoztassa Orbán Viktor képviselőtársunkat is, aki pénteki lakossági fórumán érthetetlen rombolásról beszélt a diákhitel kapcsán. Bizonyára a képviselő úrnak a pártelnökséggel kapcsolatos hamleti vívódások között elkerülte figyelmét az, hogy a kormányrendeletnek pontosan mi a tartalma. Kérem azt, hogy közösen segítsünk neki abban, hogy a pontos tényekkel tisztában legyen.
Azt, hogy ez a változtatás elérte a célját, az is mutatja, hogy megjelentek a városban a diákhitelt népszerűsítő és nyilván az adott bankot is egyben bemutató hirdetések, ami azt mutatja, hogy immár a bankok versenyeznek a diákok kegyeiért, aminek bizonyára hosszabb távon nagyon pozitív hatásai lesznek.
Még egyszer köszönöm a válaszát. (Taps a kormánypárti oldalon.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi