SELMECZI GABRIELLA

Full text search

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen a miniszter asszonynak, hogy válaszolt, de sajnos a betegek most csak újabb ígéreteket hallottak.
Tény az, hogy ha az Orbán-kormány által megkötött megállapodást nem rúgták volna fel, akkor a tb által nem támogatott gyógyszereknél nem lett volna ilyen drasztikus áremelés; nem fordulhatott volna elő az, hogy az infláció többszörösével, ötszörösével, hatszorosával, hétszeresével emelkedtek volna az árak, hiszen ebben a megállapodásban, amelyet a gyógyszergyártók aláírtak, az volt, hogy önmérsékletet tanúsítanak a tb által nem támogatott készítményeknél. A tb által támogatott készítményeknél pedig sajnos az a gyakorlat, hogy az inflációt meghaladóan emelkednek az árak. Nyilván egy perc most nem elegendő arra, hogy ezt a szakmai vitát lefolytassuk.
Egyébként pedig az ingyenességre vonatkozó ígéreteket sem váltotta be a kormány, miniszterelnök úr az osteoporosisos, a csontritkulásos betegek és a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők számára.
Tisztelt Miniszter Asszony! Amikor a patika pénztáránál a nyugdíjasok sorban állnak, akkor sajnos még forinttal fizetnek - ott kevés a szocialista ígéret.
Köszönöm. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi