ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, hogy a frakciók részéről kíván-e valaki élni a második körös megszólalás lehetőségével két percben. (Nincs jelentkező.) Ilyen jelentkezés nem érkezett.
Megkérdezem Juhász Ferenc honvédelmi miniszter urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Jelzésre:) Nem kíván válaszolni. Az együttes vitát lezárom, határozathozatalra ma este kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! Visszatérnénk akkor az imént elmaradt részletes vitára bocsátáshoz. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy részletes vitára bocsátja-e a nemzetőrség létrehozásáról szóló 100/2001. számú országgyűlési határozat hatályon kívül helyezéséről szóló H/1989. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 191 igen, 1 nem, 0 tartózkodás.)
Kimondom a határozatot… - az Országgyűlés tartósan határozatképtelen ebben a kérdésben. Szeretném kérni a frakcióvezetőket, hogy biztosítsák a jelenlétet, mert a behelyezett képviselői kártyák száma 344. (Kovács László és Lendvai Ildikó felállva tárgyalnak. - (Ütemes taps a Fidesz soraiban, közbekiáltások ugyanonnan: Üsd ki! Üsd ki!)
Tisztelt Országgyűlés! Még egy próbát teszünk. Ha ezután sem sikerül, akkor az erről szóló szavazást elnapolom. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy részletes vitára bocsátja-e (Nagy zaj.) a nemzetőrség létrehozásáról szóló 100/2001. számú országgyűlési határozat hatályon kívül helyezéséről szóló H/1989. számú határozati javaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás. - 192 igen, 0 nem, 0 tartózkodás.)
Tisztelt Országgyűlés! Az Országgyűlés nem határozatképes, ebben a kérdésben később rendelek el szavazást.
(18.30)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi