DR. SURJÁN LÁSZLÓ

Full text search

DR. SURJÁN LÁSZLÓ
DR. SURJÁN LÁSZLÓ (Fidesz): Miniszter Úr! A válasza tulajdonképpen megnyugtatott, mert én a háttéralku lehetőségéről akartam nyilvánosan hallani, hogy ez ki van zárva, és ki lenne más illetékesebb, mint az MSZP elnöke, cáfolni ezt a háttéralkut.
Ami pedig a levelet illeti, ha már én is belekevertem, és ön is belekeverte a dologba, szeretném azt elmondani, hogy a politikában a látszatnak valóságereje van. Emlékeztetnék az Economist cikkére és táblázatára, amelyben Magyarország egyértelműen az amerikai álláspont feltétlen támogatójaként jelenik meg, holott tulajdonképpen még itt a teremben sem ez a hangulat. Tehát én a levél szavaival nem vitatkozom.
Az már, mondjuk, jobban érdekelt volna, hogy hogy került az aláírók közé a holland miniszterelnök, aki nem aláírója a levélnek, vagy az amerikaiak szerepe a kommunizmus legyőzésében miért más a magyar változatban, mint a Timeséban - de ezek talán apróságok (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.), bár ezt Hollandiában kell megmagyarázni. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi