DR. KÓRÓDI MÁRIA

Full text search

DR. KÓRÓDI MÁRIA
DR. KÓRÓDI MÁRIA környezetvédelmi és vízügyi miniszter: Mint ahogy képviselő úr is mondta, vannak ilyen akciók. Természetesen ezeket az akciókat azok a gyártók és forgalmazók végzik, azzal az elvi vagy szakmai támogatással, amit a minisztérium tud a részükre biztosítani. A minisztérium ezt teszi meg.
Az pedig, hogy a minisztérium hány olyanfajta munkát végez el nap mint nap, ami nem jelenik meg a médiában, annak a felsorolására nemhogy a rendelkezésemre álló néhány másodperc nem lenne elegendő, hanem napokig sorolhatnám. Való igaz, hogy nem minden esemény lépi át azt a küszöböt, ami az újságokban és a televíziókban nap mint nap megjelenik, de az is lehet, hogy kivételesen ön nem látott valamit.
A magyar mobilszolgáltatók egy része már ma is pénzt ad, ha visszaváltja a mobiltelefonokat. Olyan nagyszabású akció megszervezése pedig, ami egy országos, nagy akció, valóban csak akkor lehetséges, ha ebben mindannyian összefogunk. Ebben a minisztérium csak kezdeményező szerepet tud vállalni. Ha ehhez csatlakoznak a szolgáltatók, akkor a lebonyolítás is sikeres, és nyilván átütőbb is, mint ahogy ezt képviselő úr eddig észlelte. (Szórványos taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi