ELNÖK (dr. Szájer József)

Full text search

ELNÖK (dr. Szájer József)
ELNÖK (dr. Szájer József): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a biztosítókról és a biztosítási tevékenységről szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/3692. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/3692/33. számon kapták kézhez. A benyújtott módosító javaslatok számára, összefüggéseire tekintettel indítványozom, hogy egyetlen szakaszból álljon most is a részletes vita. Az indítványról kézfelemeléssel határozunk. Megkérdezem az Országgyűlést, támogatja-e a javaslatot. (Szavazás.)
Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.
Tájékoztatom a képviselőtársaimat, hogy ötperces az időkeret. Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-től 33-ig terjedő pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett. A részletes vitát lezárom. Államtitkár úr, gondolom, ebben az esetben is később, majd a határozathozatal előtt kíván válaszolni. Határozathozatalra következő ülésünkön kerül sor.
Tisztelt Országgyűlés! A mai napirendi pontok tárgyalásának végére értünk, azonban van még napirend utáni hozzászólás. A napirend utáni felszólalásra jelentkezett képviselő úr már eltávozott a körünkből, tehát nincs módja arra, hogy elmondja a hozzászólását. (Kuncze Gábor: Hogy hívják?) Tóth István képviselő úr. Még utolérhetjük talán, ha a frakcióvezető úr segít, és utánaszalad, akkor még lehet, hogy el tudja mondani a hozzászólását. Tehát napirend utáni hozzászólásra nem sor.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi