MANNINGER JENŐ

Full text search

MANNINGER JENŐ
MANNINGER JENŐ (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Megtisztelő is, hogy közbeszerzési szakértőnek nevezett minket, hiszen valóban az előző ciklusban például a közbeszerzéseknél is jelentős előnyben részesítettük (Derültség, zaj az MSZP és az SZDSZ padsoraiból. - Keller László: Nem is volt!) a törvények által megengedett módon a magyar kis- és középvállalkozásokat, amit önök nem tesznek meg. (Közbeszólás a Fidesz padsoraiból: Így van! - Dr. Magda Sándor: Ennek semmi nem szégyen!) És ez a legnagyobb hiba.
Ami pedig a bulvársajtót illeti, ezt a hírt, amelynek alapján a versenyhivatali eljárásról beszámoltam, a Népszabadság tette közzé. Örülök annak, hogy ön a Népszabadságot bulvárlapnak nevezi.
Egyébként pedig ami az összejátszást és a Versenyhivatal vizsgálatát illeti, arra azt tudjuk mondani, nagyon örülünk, ha úgy látja, hogy semmilyen nyomást nem fognak rá gyakorolni - ez örvendetes - és nem fogják az eredményt a szőnyeg alá söpörni. Erre várunk. Mindazonáltal úgy látszik, ön még mindig nem szűrte le a tanulságokat, és nem látja, hogy milyen összejátszás folyik a háttérben, ezért a válaszát nem tudom elfogadni. (Taps a Fidesz padsoraiból.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi