SELMECZI GABRIELLA

Full text search

SELMECZI GABRIELLA
SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! A parlamenti eseti bizottság határozata, akciójavaslata - amelyet egyébként, mint mondtam, fideszes javaslatra fogadtak el - jó, de csak írott malaszt marad abban az esetben, ha ennek a végrehajtására nem lesz elegendő pénz.
(16.40)
Ehhez pedig a mi számításaink szerint 8 milliárd forint kell évente, és ez bőven meg kell hogy térüljön, ha 30-40 milliárd forintot számolunk nemzetgazdasági kárként.
Egyébként pedig az a 2,5 millió ember, akik ebben a nagyon csúnya betegségben szenvednek - ami nem gyógyítható, csak ezekben a hetekben, hónapokban a tüneteket lehet enyhíteni - és a hozzátartozóik ugyanúgy türelmetlenek, ahogy esetleg rajtunk is ezt érzi az államtitkár úr. Az ő számukra nem jelent megoldást az, ha például bemennek a patikába, vagy elmennek az orvoshoz, és elmondják nekik, hogy igen-igen, van már egy eseti bizottsági határozat, kicsit várjon még, és legyen türelemmel.
Ezért, tisztelt államtitkár úr, a kormánynak is lépnie kell, nem elég itt csak a parlamenti képviselők munkájára számítani. Köszönöm szépen. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi