ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)

Full text search

ELNÖK (dr. Wekler Ferenc)
ELNÖK (dr. Wekler Ferenc): Most következik a Wesselényi Miklós ár- és belvízvédelmi kártalanítási alapról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/4069. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/4069/26. számon kapták kézhez.
Indítványozom, hogy a benyújtott módosító javaslatokat két szakaszban tárgyalja meg az országgyűlés. Az első szakaszban a 3-23. pontok megtárgyalására kerül sor, a 6. pont kivételével, amelyek a törvényjavaslat normaszövegéhez érkeztek. A második vitaszakaszt képezik a címhez benyújtott módosító javaslatok, az 1. pont és a hozzá kapcsolódó 2. és 6. pont.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e az előbb ismertetett vitaszerkezettel. Aki egyetért, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)
Úgy látom, hogy a jelenlévők többsége támogatja a javaslatot és elfogadta azt.
Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 3-23. pontjaira, a 6. pont kivételével. Öt perc a napirendi ajánlás szerint a rendelkezésre álló idő. Az előbb már felhívtam figyelmüket a részletes vita szabályaira, ezeket nem kívánom megismételni, de kérem, hogy tartsák be a részletes vita szabályait.
Megkérdezem, hogy ki kíván felszólalni. Pap János képviselő úr jelentkezett. Megadom a szót.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi