DR. VERES JÁNOS

Full text search

DR. VERES JÁNOS
DR. VERES JÁNOS pénzügyminisztériumi államtitkár: Tisztelt Képviselő Úr! A mobilposta a postai szolgáltatások biztosításának egyik módszere. A posta ezzel a szolgáltatási megoldással valamennyi településen házhoz megy, az alapszolgáltatások - levél, csomag, utalvány, csekk feladása és kézbesítése, nyugdíj kifizetése, banki és biztosítási szolgáltatások ellátása - továbbra is minden nap, minden lakos számára elérhetőek lesznek. A Magyar Posta Részvénytársaság a törvény szerint ezzel a megoldással továbbra is valamennyi postai alapszolgáltatás elérését valamennyi településen biztosítani fogja Magyarországon.
Ma több mint ötszáz településen látja el a posta fix pont nélkül a szolgáltatásokat. Tehát ma is több mint ötszáz településen működik így a postai szolgáltatás. A mobil szolgáltatásba ezek a települések is bekapcsolásra kerülnek, és az ott lakók kiszolgálása ezzel jelentősen javulni fog a jelenlegi állapotokhoz képest.
Az elmondottak alapján biztosíthatom a képviselő urat, hogy a Magyar Posta az érvényes törvényi szabályozásnak megfelelően fogja ellátni feladatát a későbbiek során is.
Köszönöm a figyelmüket. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi