SZIJJÁRTÓ PÉTER

Full text search

SZIJJÁRTÓ PÉTER
SZIJJÁRTÓ PÉTER (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Miniszter Úr! Az Európai Uniós Kommunikációs Közalapítvány 2,2 milliárd forintból gazdálkodhatott, plusz félmilliárd forintot kapott a csatlakozásig tartó tájékoztatásra.
Emellett önök április 12-én hatalmas partikat szerveztek, arra gondoltak, hogy biztosan sikeres lesz majd a népszavazás, és gondolom, ezért nem kevés pénzt költöttek azokra a rendezvényekre, amelyek a Millenárisban, a Tabánban, vagy a Duna-parton kerültek megrendezésre, egyébként a népszavazáshoz hasonlóan alacsony részvétellel.
Egyébként az a félmilliárd forint, amit a csatlakozásig tartó tájékoztatásra kapott a Kommunikációs Közalapítvány, elegendő volna 120 inkubátor, 45 homokágy, 75 lélegeztetőgép, de 15 nagy teljesítményű ultrahang-berendezés megvásárlására is. Önök előszeretettel hangoztatták a Heim Pál Gyermekkórház példáját, amíg ellenzékben voltak - vajon történt-e elmozdulás az elmúlt időszakban ebben az ügyben?
Kérdezem ezt öntől, miniszter úr, azért, mert ennek a pénznek az egyharmincada elég volna arra, hogy a Heim Pál Gyermekkórház által rendkívül fontosnak minősített berendezéseket az egészségügyi intézmény be tudja szerezni. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi