ELNÖK (Mandur László)

Full text search

ELNÖK (Mandur László)
ELNÖK (Mandur László): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést T/3735. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/3735/1-8. számokon kapták kézhez.
Tisztelt Országgyűlés! Először az írásban előre jelzett képviselőknek adom meg a szót, ötperces időkeretben.
(17.10)
Írásban jelezte felszólalási igényét Mécs Imre, a Szabad Demokraták Szövetsége részéről, de úgy látom, hogy jelenleg nincs a teremben.
Kérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni a vitában. (Nincs jelzés.) Ha nem, akkor ismételt fölszólalónak adom meg a szót, Szentgyörgyvölgyi Péter képviselő úrnak, a Fidesz képviselőjének, amennyiben a teremben tartózkodik. Úgy látom, hogy a jelzettek közül senki nincs a teremben. (Mécs Imre belép az ülésterembe.) Úgy látom, Mécs Imre mint előre jelzett fölszólaló megérkezett. Képviselő úr, öt másodperces türelmi idő után megadom önnek a szót. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Öt, hat, hét…) Az időt egyelőre én számolom, tisztelt képviselők.
Képviselő úr, parancsoljon, öné a szó, ötperces időkeretben.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi