SZABADOS ÁKOS

Full text search

SZABADOS ÁKOS
SZABADOS ÁKOS, a számvevőszéki bizottság előadója: Köszönöm, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! A számvevőszéki bizottság megtárgyalta a pártok működését segítő, tudományos, ismeretterjesztő, kutatási, oktatási tevékenységet végző alapítványokról szóló törvényjavaslatot, illetve a pártok működéséről és gazdálkodásáról szóló törvény módosítását.
Az ülésen részt vett az Állami Számvevőszék elnöke, aki tájékoztatta a számvevőszéki bizottság képviselőit, hogy dr. Répássy Róbert országgyűlési képviselő úr kérésének megfelelően írásban is megadta azokat az észrevételeket, melyeknek a figyelembevételét kérte a képviselő úrtól; illetve ajánlotta a számvevőszéki bizottság tagjainak is, hogy a törvénytervezet módosítása során ezt munkájukban lehetőség szerint vegyék figyelembe.
A bizottság áttanulmányozta ezt az anyagot, és tulajdonképpen vita nélkül, ennek figyelembevételével egyhangúlag támogatta a módosításokat, a módosító javaslatot, és általános vitára alkalmasnak találta a törvényjavaslatokat. Köszönöm szépen.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi