ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)

Full text search

ELNÖK (dr. Dávid Ibolya)
ELNÖK (dr. Dávid Ibolya): Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat záróvitája és zárószavazása. Az előterjesztést T/2701. számon, az egységes javaslatot pedig T/2701/51. számon kapták kézhez.
Tisztelt Képviselőtársaim! Mivel az egységes javaslathoz módosító javaslat érkezett, záróvitára is sor kerül. Az alkotmányügyi bizottság záróvitát előkészítő ajánlását T/2701/53. számon kapták kézhez.
Megnyitom a záróvitát az ajánlásban szereplő módosító javaslatra. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Senki nem jelezte felszólalási szándékát.
Megkérdezem Hiller István államtitkár urat, kíván-e felszólalni. (Dr. Hiller István: Nem kívánok.) Köszönöm szépen.
Tisztelt Országgyűlés! A záróvitát lezárom, most a határozathozatal következik.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e Molnár József módosító javaslatát az ajánlás 1. pontja alapján, amit a bizottság támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés a módosító javaslatot 195 igen szavazattal, 146 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül elfogadta.
Most a zárószavazásra kerül sor. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a szakképzésről szóló 1993. évi LXXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Az Országgyűlés 193 igen szavazattal, 148 nem ellenében, tartózkodó szavazat nélkül az egységes javaslatot az imént módosított szöveggel elfogadta.

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi