HERÉNYI KÁROLY

Full text search

HERÉNYI KÁROLY
HERÉNYI KÁROLY (MDF): Köszönöm a szót. Tisztelt Miniszter Úr! Az megítélés kérdése, és nemcsak jogi, hanem politikai megítélés kérdése, hogy a törvénymódosítás, a Btk. módosítása a mi felfogásunkban enyhítés-e, az célszerű és jó lépés volt-e, a társadalom többségének számára hasznos volt-e vagy nem. Mi azt gondoljuk, hogy nem. De én az interpellációmba mást is belehelyeztem, és másra próbáltam felhívni a miniszter úr figyelmét.
Miután a kormány tagjai is szülők, apák és anyák, miután a legtöbbünk az, és mindenki az, talán közös felelősséget kellene érezni gyermekeink, a felnövekvő ifjúság sorsáért. Mert ugye azt a miniszter úr sem gondolja komolyan, hogy a tegnapi rendezvény a törvény előírásainak megfelelt ugyan, de áttételes módon nem szolgálta-e a light drogok használatának terjesztését, kedvezményezését, ami elutasítandó.
Mi azt vártuk volna a kormány tagjaitól, kormánypárti képviselőktől, akik egyébként megjelentek ezen a rendezvényen, hogy egyértelműen és egy emberként az ország választott vezetői utasítsák el ezt a magatartást. Miután nem ezt hallottam, a választ sajnos nem tudom elfogadni.
Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps az ellenzéki padsorokban.)

 

 

Ziarele Arcanum
Ziarele Arcanum

Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi

Arcanum logo

Arcanum se ocupă cu digitalizarea în masă, cu arhivarea și cu publicarea materialelor tipărite.

Despre noi Contact Apariții în presă

Languages







Ziarele Arcanum

Ziarele Arcanum
Vezi ce au spus ziarele din ultimii 250 de ani despre acest subiect!

Arată-mi